top of page

Når du bestiller et rom hos oss vil du få en bekreftelse, og så ber vi om betaling via VIPPS eller faktura. Avbestilling må skje senest klokken 15.00 dagen før ankomst, og da refunderes hele beløpet. Senere avbestillinger refunderes ikke.

Vi holder til i Halkjelsgata 20 midt i Volda sentrum. Kommer du med bil, tar du av fra E39 og kjører opp Storgata. Litt oppi bakken tar du til høyre ned Kyrkjegata, og vårt hus ligger på høyre side et par hundre meter ned. Det er gratis parkering på gatenivå utenfor. Kommer du med buss tar det bare et minutt å gå ned Snippa og opp Halkjelsgata. Vi er hus nr. 3 på venstre side.

I og med at vi ikke har fått installert ringeklokke ennå, ønsker vi at du gir oss beskjed når du kommer, så vi kan åpne for deg. Rommene ligger i 2. etasje.

Våre gjester disponerer våre to flotte bad, som ligger rett utenfor rommene. Hvert rom har morgenkåpe. Vi har deilig sengetøy og luksuriøse håndklær, men vi anbefaler at du tar med dusjsåpe, sjampo o.l.

Vi serverer frokost på bestilling, og vi anbefaler at du tar en titt på frokostmenyen vår og gir oss beskjed om hva du ønsker innen klokken 18.00 den dagen du ankommer. Da rekker vi å gjøre nødvendige innkjøp og gjøre frokostopplevelsen din best mulig.

bottom of page